Glapp i kontakten igen...

 


Fredag 19 mars 2021. Det har gått ett bra tag sedan det uppdaterades här, tyvärr. Förra sommaren blev rätt intensiv med mycket hojtid på mountainbiken, träning och tävlande i rc-crawling, kringflackande och allmänt levande i solen, men även en hel del flygdagar annat flygrelaterat som jag hade tänkt rapportera allteftersom under sensommaren och hösten. Tyvärr fick jag ett rejält avbräck i september då jag bröt högerarmen rejält under en hojtur ute på klipporna i skärgårdskanten, så det blev två månaders konvalescens i morfindimma och jag är numera uppgraderad med en titanplatta och 15 skruvar i höger vrist.

Det var en rejält tråkig resa och det dämpade mig ordentligt till långt in i vinterns mörker. Skriva och hantera mus gjorde länge rätt ont och var en lätt frustrerande process men blev sakta men säkert lättare och lättare. Numera är jag nästan helt återställd och trots lite oro över rörligheten i höger tumme i början så är den fullt funkis för vardagslivet igen, och även spakandet trevligt nog.

Så jag ska framöver försöka fylla på med lite flygdagar och annat flygrelaterat för att fylla igen luckan sen förra våren här på bloggen. Hoppas ni tittar in lite då och då...

Bilden är en screengrab från fin kvällssession på Korpis under sensommaren.

Tobias 

Kommentarer