Äntligen!


Måndag 22 oktober. Efter en märkbart lång brist på att få träna lite kast med DLG, faktisk hela 50 dagar sedan den 2 september pga väder , jobb och liv, så klaffade allt igen idag. Det var fint väder, nästan ingen vind alls och jag var ledig, så jag packade mina A2 och trampade iväg till Årstafältet mycket sugen på att jaga svag och kall luft.

Väl på plats var det bara att rigga och snart så seglade kärran däruppe i de gråvita och nosade på svaga luftrörelser som höll en flytande när man hittade dom men dock inte bjöd på någon höjdvinst att tala om. Fick ihop ett gäng 3 minutare och två 4.30 minutare som bäst, kryddat med en hel del runt 2 minuter. Dagens seger kändes som den 4.30 som togs genom cirklande i svag luft under 30 meters höjd, då landades det med ett stort smil.

Micke kom ut också och lät sin A2 smaka på luften och fick fina flyg han med, så jag passade på att ta några bilder i det allt svagare ljuset när han flög och kastade. Vi flög tills ljuset tog slut och man började få svårt att se planet mot de allt gråare molnen. Sen var det bara att packa ihop lite frusen men rejält flygnöjd.Tobias aka Fluffracka

Kommentarer