Kvällspeppning på Årsta


Måndag 16 april. Trampade ut till Årsta innan jobbet och hade tagit 2 timmar ledigt för att hinna med en träningssession med A2an. Väl på plats så var det mycket fina förhållanden med svag, nästan frånvarande vind och lite blå himmel blandat med moln och en sol som var kikade fram mest hela tiden. Riggade och började kasta och fick en mycket bra träningsstund.


Första acken bjöd på en bra start med en 5 minutare i andra kastet och den hade en rejäl höjdvinst, sen följde en rad av 2 och 3 minutare blandat med lite bomflyg. Det kändes mycket bra att vara igång igen och flygglädjen värmde i kvällsluften.


Andra acken började också bra med en 3 minutrare i första kastet och sedan en till två kast senare. Sen blev det en stund med svagare luft och en räcka korta flyg innan det gick att hitta lyft igen och plocka några 2 och 3 minutare. Tyvärr var min logger felinställd med för hög samplingsrate så den fyllde minnet snabbt och slutade logga under de sista 20 minuterna men det blev några fina tider runt 3 minuter till och jag landade mycket peppad.

Sen var det bara att packa ihop och trampa iväg till jobbet, men det var med ett stort leende.

Tobias aka Fluffracka

Kommentarer

  1. Klistrar du in skärmdumparna i Paint innan du sparar dem?

    Tryck isf. [Ctrl] + [E] och ställ in bilden till 1 x 1 pixel innan du klistrar in, då utökas storleken automagiskt till urklippet och du slipper de vita kanterna.

    Dessutom minns Paint 1 x 1 till nästa gång du startar, bra va? :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar